Trabzonspor için yeni bir golcü iddiası!

Golcü arayışını sürdürdüğü bilinen Trabzonspor için Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızların yanı sıra bir çok isimle de adı anılan bordo mavili ekip için son iddia Mustapha Yatabare oldu.Tr

Trabzonspor için yeni bir golcü iddiası!

Golcü arayışını sürdürdüğü bilinen Trabzonspor için Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü yıldızların yanı sıra bir çok isimle de adı anılan bordo mavili ekip için son iddia Mustapha Yatabare oldu.

Trabzonspor'un, Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Guingamp'ta top koşturan golcü oyuncu Mustapha Yatabare'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Fransız L'Equipe gazetesinin haberinde, Trabzonspor kulüp yetkililerinin 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Guingamp ile görüştüğü ve pazarlıkların olumlu yönde devam ettiği öne sürüldü.

YATABARE BÖYLE BİR GOLCÜ TIKLAYIN

Milan'ın Fransız savunmacısı Philippe Mexes'in Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği tek futbolcu olmadığı belirtilen haberde, bordo-mavili ekibin 1,9 milyon avroya kadar çıkardığı bonservis bedelini daha da artırabileceği bildirildi.

Öte yandan Yatabare'nin sezonu Guingamp'ta bitirmek istediği de kaydedilirken, buna rağmen Malili futbolcunun Trabzonspor'un bu teklifine kayıtsız kalamayacağı aktarıldı.

Profesyonel futbol kariyerine 2006 yılında Fransa'nın alt lig takımlarından Villemomble'da başlayan Yatabare, 2008'de Clermont ile ikinci lig deneyimi yaşadı. 2009-2010 sezonunun ara transfer döneminde o sezon birinci ligde mücadele eden Boulogne ekibine katılan Malili golcü, takımı küme düştükten sonra Guingamp'a transfer oldu.

Geçen sezon attığı 22 golle Guingamp'ın Ligue 1'e yükselmesinde büyük rol oynayan Yatabare, bu sezon ise çıktığı 15 maçta rakip filelere 5 gol gönderdi. Mali Milli Takımı'nda da 18 kez görev yapan Yatabare, 2 gol kaydetti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor