Trabzonspor için şok sözler

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen ve transferi için çaba gösterilen ancak daha sonra Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan'ın menajeri bordo mavili kulüp ile ilgili şok sözler kullandı. İtalyan menajer Di Frisco, "Inter Milan oyuncuml

Trabzonspor için şok sözler
Ara transfer döneminde Trabzonspor'un gündemine gelen ve transferi için çaba gösterilen ancak daha sonra Beşiktaş'a transfer olan Tolgay Arslan'ın menajeri bordo mavili kulüp ile ilgili şok sözler kullandı.
 
İtalyan menajer Di Frisco, "Inter Milan oyuncumla ilgileniyor ama Tolgay şu anda sadece Beşiktaş'la hedefine odaklandı. Biz gelecek sezon da İstanbul'da kalmak istiyoruz. Tolgay ilk sezonunda şampiyonluğu kazanmayı gerçekten çok istiyor. Üstelik İstanbul'u çok seviyor" dedi.  
 
Pek çok takımın genç orta saha oyuncusu ile ilgilendiğini belirten Di Frisco, "Bana göre Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçiriyor. İlginin olması normal. Sadece İtalya'dan değil, başka ülkelerden de var. Hayali İngiltere'de oynamak ancak şu anda sadece Beşiktaş'ın başarısını düşünüyor. Buna kanalize oldu. İstanbul'da yaşıyor olmaktan da son derece memnun" ifadelerini kullandı.  
 
Tolgay Arslan'ın Ocak ayında gerçekleşen transferi sırasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yaşananlara da değinen Francesco Di Frisco, "Bizim açımızdan zor bir karardı. Beşiktaş, bizimle zaten Aralık ayında temasa geçmişti. Sonrasında Ocak'ta Arsenal, Inter Milan, West Bromwich ve Trabzonspor geldi. Teklifte bulundular ancak Trabzonspor oyunu kurallarına göre oynamadı. Benim arkamdan iş çevirmeye çalıştılar. Bir futbolcu menajeri; yapmaması gereken biçimde Tolgay'ı ikna etmeye, ayartmaya, çalıştı ama hem Tolgay hem de ben en baştaki tutumumuza sadık kaldık ve en doğru tercihin Beşiktaş olduğuna karar verdik" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor