Trabzonspor için mi?

Samsunspor'da Kemal Tokak, Hakan Bayraktar, Orhan Taşdelen ve kaleci Kılıçarslan teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren Samsunspor'da deprem. Teknik heyetin raporu doğrultusunda

Trabzonspor için mi?

Samsunspor'da Kemal Tokak, Hakan Bayraktar, Orhan Taşdelen ve kaleci Kılıçarslan teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı.

 

Yeni sezon hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren Samsunspor'da deprem. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Kemal Tokak, Hakan Bayraktar, Orhan Taşdelen ve kaleci Kılıçarslan yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'a gitmek istediğini basın yoluyla yönetime bildiren genç savunma oyuncusu Kemal'in bu açıklamalarının kadro dışı bırakılmasında etkili olduğu belirtildi.

 

Başkan Kazım Yılmaz, yönetim olarak teknik heyetin verdiği raporu uyguladıklarını söyleyerek, Kemal Tokak'a da tepki gösterdi. Başkan Yılmaz, "Kemal ile sözleşmemiz devam ediyor. Kendisi Trabzonspor'a gitmek istediğini basına açıkladı. Bu kendi kendine pazarlama yöntemidir. Bize şuana kadar kendisiyle ilgili ciddi bir teklif gelmedi. Her şeyin bir usulü vardır. Siz gitmek isteyebilirsiniz ama önce kulübünüzle görüşmeniz gerekir. Bize bu konuda bir teklif yok" dedi.

 

Transfer çalışmalarının da sürdüğünü yerli bir de yabancı olmak üzere 2 futbolcu alarak transferi tamamlayacaklarını belirten Başkan Yılmaz, Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır'ında istifa edeceği yönündeki haberleri yalanlayarak, "Suat bey görevinin başındadır. Böyle bir şey yok" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor