Trabzonspor için iki transfer iddiası!

Transfer sezonunda dış basının gözdesi olan Trabzonspor için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.  Yabancı transferde henüz adım atamayan bordo mavili takım için bu kez İtalya ve Fransa'dan transfer iddiaları gündeme geldi. Trabzonspor cephesi tara

Trabzonspor için iki transfer iddiası!

Transfer sezonunda dış basının gözdesi olan Trabzonspor için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.  Yabancı transferde henüz adım atamayan bordo mavili takım için bu kez İtalya ve Fransa'dan transfer iddiaları gündeme geldi. 

Trabzonspor cephesi tarafından henüz doğrulanmayan iddiaların ilki İtalyan gazetesi TuttoSport'tan geldi.

TuttoSport’un haberine göre bordo-mavili takım, Napoli’nin 28 yaşındaki İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili için harekete geçti.

 Makedonya doğumlu olmasına karşın İsviçre Milli Takımı forması giyen 1.79 boyundaki oyuncunun tahmini bonservis bedeli 5 milyon Euro olduğu belirtildi. 2011 yılından bu yana Napoli forması giyen Dzemaili, orta sahanın ortasında hem defansif hem de ofansif özellikleri olan bir isim. Kulübü ile sözleşmesi 2015 yılında sona erecek olan yıldız futbolcu, Napoli ile 109 maça çıkıp 18 gol attı. Dzemaili, bitmek bilmeyen enerjisi ve asla pes etmeyen savaşçı yapısıyla tanınıyor.

Bir diğer iddia ise Fransız basınından geldi. 2.sayfada

Bir diğer iddia ise Fransız basınından geldi.

Francefootball’da yayınlanan habere göre Tunus’un Club Africain takımında oynayan Djabou Trabzonspor’a oldukça yakın.

Transferle ilgili Francefootball’a konuşan Tunus ekibinin sportif direktörü Montassar Louhichi, Trabzonspor ile yaptıkları görüşmeleri doğruladı ve bordo-mavililerin 1.7 milyon euro'luk teklifine karşılık 2.5 milyon euro istediklerini söyledi. Louhichi, Djabou ile Halilhodzic arasında iyi bir ilişkinin bulunduğunu, bunun da transferi kolaylaştırdığını açıkladı. 

12.20140723104116.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler