Trabzonspor için galibiyet şart

Ziraat Türkiye Kupasına veda eden ve Spor Toto Süper Lig'de ise zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı İstanbul Başakşehirspor'u yenerek ligde üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Bordo-mavililer, kendisinden 2 puan önde ol

Trabzonspor için galibiyet şart

Ziraat Türkiye Kupasına veda eden ve Spor Toto Süper Lig'de ise zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı İstanbul Başakşehirspor'u yenerek ligde üst basamaklara doğru tırmanışa geçmek istiyor. Bordo-mavililer, kendisinden 2 puan önde olan rakibi karşısında 3 puan alarak Avrupa potasına girmeyi hedefliyor. 

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında İstanbul temsilcisi Başakşehir'i ağırlayacak olan Trabzonspor, rakibi karşısında moral arıyor. Ligde 30 puan ile 6. sırada yer alan Trabzonspor, 32 puan ile 5. sırada yer alan rakibi karşısında sahadan 3 puanla ayrılarak gelecek sezon Avrupa'da olabilme adına üst basamaklara doğru tırmanmak için önündeki engellerden birini aşmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor