Trabzonspor için diriliş maçı!

Fenerbahçe karşılaşmasını "ligde diriliş maçı" olarak gören Trabzonspor, galip gelmenin hesaplarını yaparken yarın akşam saat 20.00'de oynanacak müsabakanın biletlerinin kalmadığı açıklandı. HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇI  Spor Toto Süper Ligi’nde haftanın en ön

Trabzonspor için diriliş maçı!
Fenerbahçe karşılaşmasını "ligde diriliş maçı" olarak gören Trabzonspor, galip gelmenin hesaplarını yaparken yarın akşam saat 20.00'de oynanacak müsabakanın biletlerinin kalmadığı açıklandı.
 
HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇI 
 
Spor Toto Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında yarın akşam lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmayı kazanarak ligde yeniden adından söz ettirmek istiyor. Taraftarların tribünde farklı görsel şölenler için hazırlık yaptıkları bildirilirken kaptan Onur, şunları söyledi:
 
"SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ"
 
"Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarlarımızın moralini artırmak istiyoruz. Sahaya çıktığımızda var olan tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. 90 dakika sonunda alınacak bir galibiyetle şehrin nasıl bir sevince boğulacağını bildiğimiz için ona göre oynayacağız."  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler