Trabzonspor için asla geri durma!

Trabzonspor taraftar gruplarından Tayfa, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike operasyonun 3 yıl dönümünde, “Asla geri durma” adı altında panel düzenledi. Panelde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki

Trabzonspor için asla geri durma!
Trabzonspor taraftar gruplarından Tayfa, 3 Temmuz 2011 tarihinde başlayan şike operasyonun 3 yıl dönümünde, “Asla geri durma” adı altında panel düzenledi. Panelde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki bir kupası da Fenerbahçe’nin müzesinde duruyor” dedi. 
 
Akçaabat Erol Günaydın Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele , CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu'nun yanı sıra çok sayıda taraftar katılırken, panele konuşmacı olarak Nusret Yılmaz katıldı.
 
Panelde söz alan, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor'un mücadeleyi bütün organlarıyla bütünlük içinde sürdürmesi gerektiğini belirterek, “Hem Trabzonsporluyum, hem de CHP’liyim. Sosyal medyada; 'şike sürecindeki bir karar ile ilgili olarak', ‘Bu hukuk skandalıdır’ dedim, altına bir kişi yazmış, ‘Sen genel başkan ile beraber Aziz Yıldırım’ı ziyarete gittin.’ Dedim ki kardeşim, ‘Ben gitmedim, gitmem de. Gittiğimi ispat et ben milletvekilliğini bırakacağım.’ Bizim iki üç tane milletvekili arkadaşımız cezaevlerinden sorumlu olduğu için ziyaretlerde bulunuyorlar ve onlar Aziz Yıldırım’a da uğruyor. Aziz Yıldırım orada, ‘Şu Canalioğlu varya ona söyleyin dikkat etsin kendine’ diyor. Milletvekili arkadaşımız Veli Ağbaba da kendisine ‘Canalioğlu bir şey söylemiyor. Sadece diyor ki, Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki bir kupası da Fenerbahçe’nin müzesinde duruyor’ diyor. sözümü Yıldırım'a iletti" açıklamalarında bulundu.
 
Volkan Canalioğlu, Türkiye’de gücün üstünlüğü olduğunu belirterek, "Hukukun üstünlüğü değil. Nasıl ki Trabzon’da ve İstanbul’da yürüdük, yine aynı şekilde sesimizi gür çıkarmamız lazım. Birde biz hep Fenerbahçe’ye yüklendik kupamız onda dedik. Halbuki kupa başka yerlerde ama federasyona yüklenmedik. Federasyonda da hakkımızı aramamız lazım” diye konuştu. 
 
Nusret Yılmaz ise mücadeleye yılmadan devam edeceklerini belirterek, "Trabzonspor camiasının vermiş olduğu mücadelenin çok sistematik ve çok programlı olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor gibi büyük bir camianın çok daha sistematik bir mücadele sergilemesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer siz bunu sadece bir kupa mücadelesi olarak görürseniz ve sonunda kaybedilmesi muhtemel bir mücadele olarak algılarsanız, bu yola çıkmanızda hiçbir fayda olmayacaktır. Mücadele azmini kaybetmemek lazım. İstenilen sürece yaymak, sürece yayarak kendilerine avantaj sağlamak, bu sürede karşındaki bıkkınlaştırmak ve mücadele azmini kırmaktır. Eğer biz bu süreç içerisinde gerekli direnci göstermezsek hak eden, hak ettiği halde kazanan biz değil başkaları olur” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor