Trabzonspor hükmedecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ligin ikinci yarısına farklı bir kimlikle çıkmayı kafasına koydu.İlk yarıda savunma ve orta alanda yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmalarını sürdüren deneyimli teknik adam bu konuda önemli mesafe katetti. T

Trabzonspor hükmedecek!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ligin ikinci yarısına farklı bir kimlikle çıkmayı kafasına koydu.

İlk yarıda savunma ve orta alanda yaşanan sorunların çözümü konusunda çalışmalarını sürdüren deneyimli teknik adam bu konuda önemli mesafe katetti. Tatildeyken bile kurmaylarıyla birlikte takımının yeni bir kimliğe bürünmesi adına kafa yoran Ersun Yanal Trabzonspor'u başarıya taşıyacak her unsuru değerlendiriyor.

Bordo mavili ekibe yeni katılacak isimlerle birlikte sorunların giderilmesi konusunda önemli bir adım atacak olan Yanal rakip takımları baskı altına almak için her alana hükmetmeleri gerektiği yönünde yardımcılarıyla fikir birliğine vardı. İkinci yarıda fark yaratan bir takım konumunda olacakları konusunda da kendine güvenen Yanal, camiayı mutlu edecek bir takım ortaya çıkaracaklarının da sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor