Trabzonspor horona hazır!

Trabzonspor horona hazır... Yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumunda UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, kurallar gereği bu maçın son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumunda

Trabzonspor horona hazır!

Trabzonspor horona hazır... Yarın Hüseyin Avni Aker Stadyumunda UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, kurallar gereği bu maçın son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumunda yaptı.

Şenol Güneş'in basın toplantısının ardından bordo-mavililer Avni Aker'de taktik çalışması yaparken, çalışmanın 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu.

500.20111101204006.jpg

Sezer Badur ve Vittek dışında tüm oyuncuların yer aldığı çalışma neşe içerisinde geçti. Bordo-mavili futbolcuların ısınma çalışmasından sonra toplu halde horon oynaması gecenin en ilginç manzarasıydı.

Özellikle Fildişili oyuncu Didier Zokora'nın takım arkadaşlarını horona davet etmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler