Trabzonspor hızlı trenle gidecek

Eskişehirspor deplasmanı  hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, Özel uçakla Eskişehir'e gitti.Bordo mavililerin 29 kişilik kadrosunun tamamı Eskişehir’e getirilirken, sakatlıkları bulunan  Yatabare, Aytaç, Bosingwa, Cardozo, Sefa ve Onur kadroda yer alma

Trabzonspor hızlı trenle gidecek

Eskişehirspor deplasmanı  hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, Özel uçakla Eskişehir'e gitti.

Bordo mavililerin 29 kişilik kadrosunun tamamı Eskişehir’e getirilirken, sakatlıkları bulunan  Yatabare, Aytaç, Bosingwa, Cardozo, Sefa ve Onur kadroda yer almadılar.
Atatürk stadında oynanacak olan maçın ardından Trabzonspor A takımı, Trabzon'a dönmeyerek önce hızlı trenle Ankara'ya gidecek.

 Ankara’da 1 gece kalacak olan kafile pazartesi günü İngiltere Başkonsolosluğu’na giderek yeni sezon başında İngiltere’de yapılacak  kamp için İngiliz Büyükelciliğine Vize başvurusu yapacak.

Bilindiği gibi vize işlemleri için yeşil pasaporta bile sadece ABD ve İngiltere vize uyguluyor. Bu ülkelere gitmek için vize almak isteyenler  Başkonsolosluğa bizzat başvurmaları gerekiyor. (TB)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor