Trabzonspor HES'i hayata geçiriyor

Bordo mavili kulübün HES projesi için ek süre alındı. Sadri Şener başkanlığındaki yönetim tarafından projelendirelen HES'in inşaasının süresi doldu. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim ruhsat için ek süre aldı ve kredi arayışlarına başladı. HES’

Trabzonspor HES'i hayata geçiriyor
Bordo mavili kulübün HES projesi için ek süre alındı. Sadri Şener başkanlığındaki yönetim tarafından projelendirelen HES'in inşaasının süresi doldu. İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim ruhsat için ek süre aldı ve kredi arayışlarına başladı.
 
HES’TE YOL ALAMADIK
 
Trabzonspor yönetimi ruhsat süresi dolan ve inşaası henüz başlamayan HES konusunda yurtdışı fonlara yöneldi. HES’le ilgili ciddi çalışmalar başlatılırken kulübün mali durumu nedeni ile yurt içinde kredi imkanı azaldı.
 
Bordo Mavililer Çaykara'da yapılması planlanan HES inşaasına kredi bulmak için yurtdışı fonlara yöneldi. Kulübün Mali işlerden sorumlu yöneticisi Serdar Abdi Üstünsalih yurt dışındakı kredi kuruluşları ile görüşmelere başladı. Yönetici Üstünsalih  HES'e kredi bulabilimek için yarın Avusturya'ya hareket ederek burada kredi kuruluşları ile bir görüşme yapacak.
 
Yönetici Serdar Abdi Üstünsalih HES konusunda geç kaldıklarını belirterek "HES projesi 7 yıl 5 yıl vadelerde kulübe çok ciddi girdiler sağlayacak yatırımdır. Bu yatırımı mutlak suretle hayata geçirmemiz gerekiyor. Yönetimde biz varsak bunu yapmak görevimiz ve sorumluluğumuz var. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Ama tablo öyle sanıldığı kadar kolay bir tablo değil” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor