Trabzonspor her takımı yenebilir

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Trabzonspor'un kendisini ligde her takımı yenebilecek güçte gördüğünü söyledi. İhsan Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açık

Trabzonspor her takımı yenebilir

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Trabzonspor'un kendisini ligde her takımı yenebilecek güçte gördüğünü söyledi.

İhsan Alioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her maçta hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, ''Beşiktaş maçı da bu maçlardan biri. Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenebilecek gücü vardır. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz'' dedi.

Beşiktaş'ın ligdeki durumunun kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Alioğlu, şöyle devam etti:
''Tabi ki Beşiktaş maçı kaybederse yara alır. Ancak biz kendi durumumuzu düşünüyoruz. Ligdeki konumumuzu muhafaza etmek, camianın bizden beklentilerini yerine getirecek takım olduğumuzu göstermek için kazanmak istiyoruz.''

Alioğlu, bordo-mavili takımın büyük maçlarını kazanamamasına ilişkin olarak ise, ''Trabzonspor'un geçmiş dönemlerindeki derbi maçlarında galibiyetinin olmaması bizi olumsuzluğa itmiyor. Takıma güvenimiz tam. Şu anda Trabzonspor kendisini ligde her takımı yenebilecek güçte görüyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor