Trabzonspor her şeyi ile zirvede

Trabzonspor takım halinde zirvede. Trabzonspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Trabzonspor Genç Takımı, bayan takımı, basketbol ve Trabzon Karadenizspor takımları bu haftayı galibiyetle tamamladılar, sadece Trabzonspor PAF takımı bu yenildi.

Trabzonspor her şeyi ile zirvede

Bu hafta Trabzonspor için kazançlı geçti. Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yenerek 3 puan alarak, iki hafta aradan sonra 3 puan ile tanışarak averajla 2. sıradaki yerini korudu ve Sivasspor'u yakaladı. Trabzonspor'da sadece bu hafta PAF takımı Antalyaspor'a 1-0 yenildi.

Trabzonspor Futbol Genç takımı, Erzincanspor'u 5-0 yendi, Trabzonspor bayan futbol takımı Konak Belediyespor'u 3-2, Trabzonspor Basketbol takımı TED'i 83-73 ve lider Trabzon Karadenizspor ise Karsspor'u 1-0 yendi.

Öte yandan Trabzonspor'da, Süper Lig'in 22. haftasında Antalyaspor karşısında iki hafta aranın ardından alınan galibiyet ve lider Sivasspor'u yakalamanın sevinci yaşanıyor.

Bu hafta cumertesi günü Konyaspor ile karşılaşacak olan bordo mavili takım bugün yapacağı ilk idman ile bu maçın hazırlıklarını sürdürecek. Bu maçta cezalı duruma düşen Serkan ve Cale forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor