Trabzonspor hasreti bitirmek istiyor

 Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek dış sahadaki 106 günlük galibiyet özlemini sonlandırmaya çalışacak.Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk maçta ligin 10. haftasında Galatasara

Trabzonspor hasreti bitirmek istiyor

 Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibini yenerek dış sahadaki 106 günlük galibiyet özlemini sonlandırmaya çalışacak.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ilk maçta ligin 10. haftasında Galatasaray'ı İstanbul'da 3-0 mağlup ettikten sonra 5 deplasman maçında galip gelemeyen bordo-mavililer, Avrupa kupaları hedefi doğrultusunda Mersin İdmanyurdu'nu yenerek dış sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyor.

22 Kasım'da İstanbul'da sarı-kırmızılı takım karşısında galip gelen Karadeniz ekibi, daha sonra dış saha maçlarda Beşiktaş'a 3-0 yenildi, Bursaspor ile 3-3, Balıkesirspor ile 2-2, Fenerbahçe ile 0-0, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı.

Teknik direktör Yanal yönetiminde, son 5 deplasman maçında 1 mağlubiyet, 4 beraberlik ile 4 puan çıkarabilen bordo-mavililer, dış sahada kötü sonuçlarına 'dur' demek istiyor.  Karadeniz ekibi, yarın Mersin İdmanyurdu karşısında galibiyetle ayrılması halinde, ligde 5 dış saha maçı sonrası 3 puan elde edecek.

- Deplasmanda tek galibiyet

Trabzonspor, bu sezon 10 deplasman maçında 1 galibiyet aldı.

Ligin 10'uncu haftasında Galatasaray karşısında olmak üzere tek deplasman galibiyeti elde eden bordo-mavililer, 7 maçtan beraberlik, 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde 37 puanı bulunan Karadeniz ekibi, 10 puanı deplasmanda 27 puanı ise kendi sahasında topladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor