Trabzonspor haram puan istemiyor!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, şampiyonluk yarışında haram puan istemediklerini söyledi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen iki puana üzüldü

Trabzonspor haram puan istemiyor!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, şampiyonluk yarışında haram puan istemediklerini söyledi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof.Dr. Yakup Aslan, Akhisar Belediyespor karşısında kaybedilen iki puana üzüldüklerini ifade etti. Aslan, şampiyonluk yarışında haram puan istemediklerini belirterek, "Cavanda'nın pozisyonunda bizim lehimize verilen penaltı kararı doğru bir karar değildi. Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında verilmeyen penaltılarımız vardı. Geçtiğimiz haftalarda verilmedi, bu hafta haksız verilsin deme şansımız yok. Şampiyon olacaksak biz tertemiz bir şampiyonluk istiyoruz. Şampiyonluk mücadelesinde haram puan istemiyoruz. Onu başkaları isteyebilir ama biz istemeyiz. Biz nasıl ki lehimize yapılan hataları kabul etmiyorsak aleyhimize yapılan hataları da kabul etmiyoruz" dedi.

"SONUNA KADAR ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇİNDE OLACAĞIZ"

İyi bir takıma sahip olduklarını belirten Aslan, "Eski yıllara göre daha iyi bir takımımız var. Daha saldırgan, daha mücadeleci, teknik bir takıma iyi pas yapan bir takıma sahibiz. Gelecek adına oynadığımız futbol umut verici ama daha işin başındayız. Allah sakatlık vermez ise sonuna kadar şampiyonluk yarışı içinde olacağız" şeklinde konuştu.

"KURDUĞUMUZ TAKIM BİZİ ZİRVEDE TUTACAK BİR TAKIM"

"İlla transfer yapacağız diye kulübü sıkıntıya sokacak bir yaklaşımın içinde olmayacağız" diyen Aslan, "Bizim belirlediğimiz rakamlara gelindiği listemizde olan oyuncuları alırız. Gelmezler ise almayız. Kurduğumuz takım bizi yarışın içinde zirvede tutacak bir takım, gelecek adına umut veriyor. Sabırlı olmak lazım. Hemen havaya girmek yerine takıma destek vermek gerekir. Futbolda bir sürü etkenler var. Bu etkenlere karşı birlik içinde olmalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler