Trabzonspor Hakan'ı istedi mi?

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından devre arasında Ersun Yanal'ın ısrarı ile Kayserispor'dan kiralık olarak kadroya katılan Hakan Arıkan'ı Trabzonspor bırakmak istemiyor.Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı filebekç

Trabzonspor Hakan'ı istedi mi?

Onur Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından devre arasında Ersun Yanal'ın ısrarı ile Kayserispor'dan kiralık olarak kadroya katılan Hakan Arıkan'ı Trabzonspor bırakmak istemiyor.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı filebekçisi için bordo mavili kulübün bir an önce harekete geçmesi beklenirken Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Hakan için henüz resmi bir girişim yapılmadığını açıkladı.

Aslan'ın Haber61'e yaptığı açıklamada "Hakan Arıkan'ı kadromuza katmak istiyoruz ancak Kayserispor ile henüz resmi bir girişimimiz olmamıştır. Gayriresmi olarak bir görüşmemiz olmuştur. Gelecek süreçte aramızda görmek istediğimiz bir oyuncudur." açıklamasını yaptı.

Devre arasında 400 bin euro'ya Hakan'ı Trabzonspor'a kiralayan Kayserispor kulübünün 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisi için  2 milyon euro'luk bonservis bedeli talep ettiği iddia ediliyor. 

TRABZONSPOR'U YARIŞTA TUTTU

PTT 1. Lig ekibi Kayserispor’dan transfer edilen Hakan Arıkan’la tam isabet sağladı. Tecrübeli eldiven, ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla takımını Avrupa Ligi yarışında tuttu.

İlk olarak 19. haftada Fenerbahçe ile oynanan maçta sahneye çıkan Hakan, sarı-lacivertlilere gol izni tanımadı. Başarılı eldiven 25. haftadaki Akhisar maçında da filelerinin sarsılmasına izin vermedi. 27. hafta 2-1’lik Galatasaray galibiyetine çok büyük katkı yapan 33 yaşındaki file bekçisi son 2 maçta performansını artırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor