Trabzonspor gurbetçi avında

Haber61.net / Spor Servisi - Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor,  gurbetçi oyuncular Serdar Taşçı ve Tolga Ciğerci’den sonra yeni bir gurbetçi oyuncunun peşine düştü.Trabzonspor’un yeni gözdesi Almanya’nın Baye

Trabzonspor gurbetçi avında

Haber61.net / Spor Servisi - Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor,  gurbetçi oyuncular Serdar Taşçı ve Tolga Ciğerci’den sonra yeni bir gurbetçi oyuncunun peşine düştü.

Trabzonspor’un yeni gözdesi Almanya’nın Bayern München takımında forma giyen 18 yaşındaki Sinan Kurt…

Bu sezon Almanya’nın M’gladbach takımından Bayern München takımına transfer olan genç oyuncudan Alman spor otoriteleri övgüyle bahsediyor. Bu sezon Bayern München takımının alt takımlarında 13 maç oynayan Sinan Kurt 6 gol iki asist yaptı. Gurbetçi oyuncu UEFA gençlik liginde de 3 müsabaka oynadı.

Genç oyuncu sol kanat, forvet ve forvet arkası mevkilerinde oynayabiliyor.

Sinan Kurt için Alman kulübünün kapsını çalan Trabzonspor kurmayları kulübüyle anlaşırsa oyuncunun ailesini ikna etmek için gayret sarf edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor