Trabzonspor gözünü kararttı!

Süper Lig’de sezonun ilk yarısını zirvenin 13 puan gerisinde kapatan Trabzonspor, ikinci yarı için gözünü karartmış durumda.Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren Bordo-Mavililer’de rekabet üst seviyeye çıkarken

Trabzonspor gözünü kararttı!

Süper Lig’de sezonun ilk yarısını zirvenin 13 puan gerisinde kapatan Trabzonspor, ikinci yarı için gözünü karartmış durumda.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda transferlerini gerçekleştiren Bordo-Mavililer’de rekabet üst seviyeye çıkarken başarılı teknik adam, ikinci yarıda her şeyin çok farklı olacağını vurguluyor.

Çalışmalarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürdüren Karadeniz ekibinde Yanal, futbolcularına ikinci yarıda yeni sayfa açacaklarını söylüyor. Hakan Arıkan, Uğur Demirok gibi iki önemli transfer gerçekleştiren, Erkan Zengin ve Aytaç Kara’nın da takıma katılmasını bekleyen Yanal, takımını rakiplerinin korkulu rüyası haline getirmeye çalışıyor. Trabzonspor’da 90 dakika koşan, sürekli hücumu düşünen bir kimlik oluşturmayı planlayan Yanal idmanlarda adeta futbolcularının pestilini çıkartıyor. Bazı testler uygulayarak futbolcularının durumunu yakından takip eden başarılı teknik adam, “Bu çalışmanın karşılığını alacağız” diyerek oyuncularına sabretmelerini öğütlüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler