Trabzonspor gol çalıştı

Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren bir idman yaptı. İdmanda futbolcular düz koşu ile kanatlardan gelen ortalara şut çalışması gerçekleştirdi.Antrenmanda hafif sakatlığı buluna

Trabzonspor gol çalıştı

Bordo-mavili ekip, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaklaşık 1.5 saat süren bir idman yaptı. İdmanda futbolcular düz koşu ile kanatlardan gelen ortalara şut çalışması gerçekleştirdi.Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Egemen ise düz koşu yaptı.
    

Çalışma sırasında neşeli oldukları gözlenen futbolcular, atılan her golden sonra alkışlayarak gölü atan oyuncuya tezahüratta bulundular. 

Öte yandan, antrenmanı Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, futbol şubesi sorumlusu İhsan Alioğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener de izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler