Trabzonspor gençleşecek!

Yeni dönemde bordo-mavili takımın teknik direktörü olacak olan Vahid Halilhodzic, genç bir Trabzonspor ortaya çıkarmayı hedefliyor.2011'de Cezayir'in başına geçerek başardığı gençleştirme operasyonu sonrası iyi bir takım ortaya çıkaran deneyimli çalıştırı

Trabzonspor gençleşecek!

Yeni dönemde bordo-mavili takımın teknik direktörü olacak olan Vahid Halilhodzic, genç bir Trabzonspor ortaya çıkarmayı hedefliyor.

2011'de Cezayir'in başına geçerek başardığı gençleştirme operasyonu sonrası iyi bir takım ortaya çıkaran deneyimli çalıştırıcı, aynı modeli Trabzonspor'da da uygulamayı hedefliyor.

Yaş grubunu 25 ile 26 arasında tutmayı hedefleyen Halilhodzic; mücadeleyi bırakmayan, sahanın her bölgesinde savaşabilen bir takım oluşturmayı hedefliyor. Genç ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek bir takım kurmayı düşünen deneyimli teknik adam, gençlerle birlikte takımın belli bir ağırlığını yüksek tecrübeye sahip ama yaş ortalaması düşük yabancılardan oluşturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor