Trabzonspor gençlerle galip geliyor!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Adana Çukobirlik'i 33-30 mağlup eden Trabzonspor, genç oyuncularının performansıyla rakibini yenmeyi başardı. Antrenör Ahmet Kaynak, basına yaptığı açıklamada, Adana Çukobirlik maçında 5 genç oyuncusuna forma şans

Trabzonspor gençlerle galip geliyor!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Adana Çukobirlik'i 33-30 mağlup eden Trabzonspor, genç oyuncularının performansıyla rakibini yenmeyi başardı.

 Antrenör Ahmet Kaynak, basına yaptığı açıklamada, Adana Çukobirlik maçında 5 genç oyuncusuna forma şansı verdiğini belirterek, "Oyuncularımızdan kaleci Doğukan performansıyla gelecek için olumlu sinyaller verdi. Keza diğer oyuncularım da aynı şekildeydi. Hepsi ellerinden geleni yaptılar. Ben performanslarından gayet memnun kaldım" dedi.

Genç oyuncularının performansıyla rahat bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden Kaynak, şöyle devam etti:

 "Yorulmadığımız bir maç oldu. Hemen her atağımızda da sayılar bulabildik. Maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Sürekli olarak 8-10 sayı önde oynadığımız bir maç oldu. Rakibimizi ezmedik ve sonuca 3 sayı farkla gittik. Çünkü bu ligin en kolay maçı Adana Çukobirlik maçıdır. Bu maçta başta kaptanımız İsmail olmak üzere, bazı oyuncularımı oynatmayarak cumartesi günü Ankara’da Çankaya Belediyesi ANKA ile yapacağımız maça sakladım. Bu maç bizim için daha çok önem taşıyor. Zira rakibimiz hem ev sahibi olma avantajını kullanmak hem de play-off’a kalmak için bizi yenmek isteyecektir. Bu nedenle rakibimiz maçı ciddiye alıyor. Biz de bu karşılaşmaya aynı ciddiyetle bakıyor ve hazırlanıyoruz. Galip gelme fırsatını onlara tanımak istemiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor