Trabzonspor geleneği bozmadı

Turkcell Süper Ligi'nin 13.haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ligde son 3 sezondur 4 büyüklerle evinde oynadığı maçlarda boyun eğmeyen rakibi Kayserispor karşısında geleneği bozamadı. Deplasmanda Kayserispor ile karşıla

Trabzonspor geleneği bozmadı

Turkcell Süper Ligi'nin 13.haftasında deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, ligde son 3 sezondur 4 büyüklerle evinde oynadığı maçlarda boyun eğmeyen rakibi Kayserispor karşısında geleneği bozamadı.
Deplasmanda Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor, zorlu bir virajı 1 puan ile aştı. Son 3 sezondur kendi evinde 4 büyükler Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a boyun eğmeyen Kayserispor, yenilmezliğini Bordo-mavili takım karşısında sürdürdü. 2008-2009 sezonunun en iyi deplasman takımı olan lider Trabzonspor ise, zorlu deplasmandan 2 puan bırakarak puanını 28 yükseltti.

TRABZONSPOR 4 HAFTA SONRA KALESİNDE GOL GÖRDÜ
Turkcell Süper Ligi'nde kalesinde en son golü 8. haftada oynanan Gaziantepspor maçında gören Bordo-mavili takım Beto'nun ayağından 46 dakikada yediği gol sonrası Kayserispor maçına kadar olan maçlarda kalesini gole kapamıştı. Mehmet Topuz'un 70. dakikada penaltıdan attığı gol sonrası Trabzonspor, kalesinde 473 dakika sonra gol gördü.

BERABERLİKLER CAN SIKIYOR
Zirve yarışını ilk sırada götüren Trabzonspor'da beraberlikler can sıkmaya başladı. Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, evinde 3 beraberlik elde ederken, dış sahada ise, Kayserispor beraberliği ile tek deplasman beraberliğini aldı. Bordo-mavili takım Hüseyin Avni Aker'de Beşiktaş ile 0-0, Gaziantepspor ile 1-1 ve son olarak ta Sivasspor ile evinde golsüz berabere kalarak 8 puanı beraberlikler yüzünden kaybetti.
Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, bu sezon oynadığı 13 maç sonunda 11 puan kaybetti. Bu sezon tek yenilgisini deplasmanda Galatasaray'a karşı 3-0'lık sonuçla aldı. Beşiktaş, Gaziantepspor, Sivasspor ve Kayserispor beraberlikleriyle de 8 puan bırakan Bordo-mavili takım 28 puan topladı.
Trabzonspor'un deplasmanda karşılaştığı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldığı Kayserispor, son 3 sezondur 4 büyüklere karşı aldığı yenilmezlik unvanını sürdürdü.

"2006-2007 Sezonu:
1. Hafta Kayserispor-Trabzonspor.....:1-0
19. Hafta Kayserispor-Galatasaray....:0-0
27. Hafta Kayserispor-Fenerbahçe.....:2-2
34. Hafta Kayserispor-Beşiktaş..........:3-0

2007-2008 Sezonu:
8. Hafta Kayserispor-Galatasaray......:1-1
10. Hafta Kayserispor-Trabzonspor....:1-0
12. Hafta Kayserispor-Fenerbahçe.....:2-1
21. Hafta Kayserispor-Beşiktaş..........:2-0

2008-2009 Sezonu:
2. Hafta Kayserispor-Galatasaray.......:0-0
9. Hafta Kayserispor-Beşiktaş............:1-0
13. Hafta Kayserispor-Trabzonspor......:1-1"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor