Trabzonspor galibiyet peşinde

 Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor, deplasmanda yapacağı İstanbul Anafen Koleji maçında galibiyeti hedefliyor. Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yaptığı açıklamada, İstanbul Anafen Koleji ile hem ligde, hem de kupada iki kez karşılaş

Trabzonspor galibiyet peşinde
 Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor, deplasmanda yapacağı İstanbul Anafen Koleji maçında galibiyeti hedefliyor.
 
Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yaptığı açıklamada, İstanbul Anafen Koleji ile hem ligde, hem de kupada iki kez karşılaştıklarını hatırlattı.
 
Lig maçını son saniyede kaybettiklerini, kupada ise berabere kaldıklarını anımsatan Kaynak, "Şimdi kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Rakiplerini küçümsemediklerini vurgulayan Kaynak, şunları kaydetti:
 
"Bu ligde her an her şey olabilir. Ligin altı üstü yok. Bütün takımlar ikinci yarıya takviyeler yapıp kadrolarını güçlendirerek başladı. Bizim farkımız giderek daha çok oturan bir takım olmamız. Bu durum da sonuçlarımıza yansıyor. İki oyuncumuz dışında eksiğimiz bulunmuyor. Galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarıp arzuladığımız galibiyeti elde edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor