Trabzonspor galibiyet istiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Rostov takımını iki maç sonrası eleyerek gruplara kalma başarısı göstermenin moraliyle, Spor Toto Süper Lige Kayseri Erciyesspor maçıyla merhaba diyecek olan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılar

Trabzonspor galibiyet istiyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Rostov takımını iki maç sonrası eleyerek gruplara kalma başarısı göstermenin moraliyle, Spor Toto Süper Lige Kayseri Erciyesspor maçıyla merhaba diyecek olan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yeni sezona çifte moralle girmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Avrupa'da gruplara kalma başarası gösteren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de ise aradığını bulamamıştı. Sezona Mustafa Akçay ile başlayan mevcut yönetim kurulu daha sonra yardımcı çalıştırıcı Hami Mandıralı ile yoluna devam ederek 34 maç sonunda şampiyon Fenerbahçe'nin 21 puan gerisinde 53 puanla ligi tamamlayarak Avrupa Kupalarına katılmaya hak kazanmıştı.

26 Mayıs 2013'de göreve gelen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni sezonda Cezayir Milli Takımını çalıştıran teknik direktör Vahid Halilnodzic ile anlaşarak takımın başına getirdi.

Trabzonspor'u baştan aşağıya yenileyerek tarihinin en önemli transferlerine imza atan Hacıosmanoğlu, taraftarı yeni sezon öncesi umutlarının yeniden yeşermesine neden oldu. Avrupa'da, Spor Toto Süper Lig'de ve Türkiye Kupasında, hedefleri olan Karadeniz ekibi Kayseri Erciyespor maçıyla birlikte Türkiye serüvenine start verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor