Trabzonspor futbolcusu kayıplara karıştı

Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından Bordo-mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratıp kayıplara karıştı.Süper ligde çıktığı 10 karşılaşmada 20,Avrupa liginde 5 karşılaşmada 4

Trabzonspor futbolcusu kayıplara karıştı

Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından Bordo-mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratıp kayıplara karıştı.

Süper ligde çıktığı 10 karşılaşmada 20,Avrupa liginde 5 karşılaşmada 4 gol yiyen 28 yaşındaki Fatih Öztürk’ün Bordo-Mavili takım ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Devre arası Transfer döneminde kendisine takım bulamayan Fatih Öztürk Ptt 1.lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmeyerek Bordo-Mavili takımda kaldı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Fatih ile ilgili nasıl bir karar verdiği bilinmezken oyuncunun uzun bir zamandır kendi isteği ile takımla idmanlara çıkmadığı belirtildi. Kendisine verilen idman programı dahilinde çalışmalarını sürdüren oyuncunun tesislere de gitmediği ifade edildi.

Kendisinden çok şey beklenen oyuncunun performansında yaşanan bu düşüş nedeni ile kadroya girememesi ve İbrahim Demir’in kadroda yer alması ise bu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde ki iddiaları da güçlendirmiş oldu.

Haber61.Net Spor Servisi Özel Haber / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor