Trabzonspor figüran olmayacak!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Spor Toto Süper lig'de adeta bir orta oyunu oynandığını belirterek, Trabzonspor'a biçilen figüran rolüne asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Kodalak, Sportif olarak teknik heyetin ve futbolcuların b

Trabzonspor figüran olmayacak!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Spor Toto Süper lig'de adeta bir orta oyunu oynandığını belirterek, Trabzonspor'a biçilen figüran rolüne asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Kodalak, Sportif olarak teknik heyetin ve futbolcuların başarılı olduklarını belirtti.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de adeta bir orta oyunu oynandığını ve Trabzonspor'a figüran rolü biçilmek istendiğini iddia ederek, "Unutulan Trabzonspor'un asla figüran olmayacağıdır. Buna kimsenin gücü de yetmez.

Sivasspor bize 800 kişilik yer verirken Fenerbahçe'ye stadyumun yarısını veriyor. 2 yıl önce bizler Sivas'a sokulmazken stada alınmadan, 700 km yolu boşu boşuna gidip dönerken bu yapılan hangi vicdana sığar. İki takımın şampiyonluk içi mücadele verdiği ligde bu yapılanlar şike değil midir? Rakibe avantaj sağlamak şike midir? Tribünün yarısını rakibe vermek rakip takım için bir avantaj mıdır? Sayın federasyon başkanı size soruyoruz bu adalet midir? Temiz bir lig dediğiniz bu mudur? Karabük de Trabzonspor

taraftarlarına da stadın yarısını verecek misiniz? Trabzonsporlu değerleri büyüklerimiz bu haksızlıklar karşısında suskunluklarını koruyacaklar mı?" şeklinde konuştu.

"Trabzonspor haklarını korumak için illaki başkan ve yöneticimi olmak gerekiyor" diyen Kodalak sözlerini şöyle tamamladı:

"Söz konusu Trabzonspor ise konumuz ne olursa olsun Trabzonspor'un menfaatleri için elimizden geleni yapmamız gerekmektedir. Bu takım çok başarılıdır, futbolcularımız ve teknik heyetin ve yönetimin sportif başarısı ortadadır. Ama biraz da bizler takımı dışardan itmeliyiz ve desteklemeliyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor