Trabzonspor FIFA'ya gitti, Kasapoğlu tepki gösterdi

Türk futbolunu sistemli şekilde bitirilmesine göz yumulurken Bakan Kasapoğlu hakemleri tartışmanın kısır tartışma olduğunu söyledi.

Trabzonspor FIFA'ya gitti, Kasapoğlu tepki gösterdi

Dün Trabzonspor'un FIFA'ya TFF'yi şikayet etmesinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklamalarda bulundu.

Kasapoğlu medya kuruluşlarının spor müdürleriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, "Onca transferi yapan bir kulüp stada da gereken bakımı, ilgiyi ve itinayı göstermekle mükelleftir. Bunun mazereti olmaz." dedi.

Bakan Kasapoğlu, "Türk sporunun marka değerine, imajına hiçbir şekilde kimsenin zarar verme, yıpratma hakkı olmadığını düşünüyorum." diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "Türk futbolunda hep aynı konuları konuşup duruyoruz (hakemler). Futbolu kısır tartışmalardan daha öteye taşıma zaruretimiz var." dedi.

Kasapoğlu'nun bu açıklamaları Trabzonspor'un şikayeti sonrası yapması dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
43 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor