Trabzonspor FİFA belgeselinde

FIFA'nın sezon sonunda tüm ülkelerde öne çıkan futbol kulüplerini belgesele konu ettiği programda, Bordo-Mavili kulübün tarihinden kesitler de gösterildi.Ligtv'nin haberine göre Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı ile yapılan röport

Trabzonspor FİFA belgeselinde

FIFA'nın sezon sonunda tüm ülkelerde öne çıkan futbol kulüplerini belgesele konu ettiği programda, Bordo-Mavili kulübün tarihinden kesitler de gösterildi.

Ligtv'nin haberine göre Trabzonspor'un efsane teknik direktörü Ahmet Suat Özyazıcı ile yapılan röportajda Bordo-Mavili takımın 70'li yıllarda toprak sahada yaptığı antrenmanlar ve gelişim süreci yansıtıldı.

Sezonu özetleyen röportajlarda ise attığı gollerle büyük çıkış yakalayan Burak Yılmaz ve son haftalarda kaleyi devralan Tolga Zengin ekrana getirildi

Burak Yılmaz, FIFA'nın belgeseli için yaptığı açıklamada genç ve arkadaşlığın ön planda olduğu bir takım kurulduğunu, teknik direktör Şenol Güneş'in de takım içi rekabetini arttırarak başarıyı arttırdığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler