"Trabzonspor Fener'i yener"

Trabzonspor ile organik bir bağları olduğunu ve Trabzonspor sevgisini bütün dünyaya yaymak amacında olduklarını ifade eden Bayan Komisyonu Başkan Vekili Denizer, özellikle genç nesillere Trabzonspor sevgisini aşılamak konusunda çalışmalarını sürdürdükleri

"Trabzonspor Fener'i yener"

Trabzonspor ile organik bir bağları olduğunu ve Trabzonspor sevgisini bütün dünyaya yaymak amacında olduklarını ifade eden Bayan Komisyonu Başkan Vekili Denizer, özellikle genç nesillere Trabzonspor sevgisini aşılamak konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Trabzonspor'a verdiği destekten dolayı Vali Okutan'a teşekkür eden Bayan Komisyon üyeleri Vali Okutan başlattığı kombine kampanyasının Trabzonspor ve Trabzon şehrinde olumlu motivasyon sağladığını belirttiler.

Trabzonspor Bayan Komisyonu'nun kurulmasından ve faaliyetlerine başlamış olmasından dolayı fevkalade memnun olduğunu ifade eden Vali Okutan, Trabzonspor'un bir takımın ötesinde Trabzon şehrinin eğitiminden, ekonomisinden, güvenliğinden, sosyal hayatına kadar birçok alanı içine alan çok önemli bir simge olduğunu kaydetti.

Trabzon ile ilgili iki resmin kendisini çok etkilediğini vurgulayan Vali Okutan, konuşmasına şöyle devam etti: “Bir tanesi eski yıllarda Trabzonspor maçı sırasında kadınlı erkekli bütün ahali stadda maç seyrediyor, fakat bir kişi bile beyaz çizgileri geçip sahaya girmiyor. Herkes maçı bir karnaval halinde centilmence izliyor. İkincisi yine bu yıllarda yaklaşık bin kişilik bayan grubu hep birlikte iç içe maç izliyor. Bu fotoğraflar Trabzon'un gerçek yüzüdür ve çok önemlidir.”

Trabzon'un sanat, kültür ve spor şehri olduğunu yineleyen Vali Okutan, “Bunun son örneklerini özellikle bu yıl herkes gördü. Bayanlar, erkekler, yaşlılar, çocuklar hep birlikte stada gidiyor, festival havasında centilmence takımımızı destekliyorlar. Bu muhteşem bir görüntüdür. Taraftarımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Bayan Komisyonu üyelerini çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Okutan, Trabzonspor'a her zaman olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

Basın mensuplarının Trabzonspor'un ligin 2. yarısında oynayacağı Fenerbahçe maçı ile ilgili soruları üzerine Vali Okutan, “Ligin ilk yarsında liderliği paylaştık. 2. yarıda da bu iddiamızı sürdüreceğimize inanıyorum. İddialı laf etmeyi pek sevmem ama bu maçı alacağımızı düşünüyorum. Bütün Trabzonsporluları centilmen bir şekilde maçı izlemeye davet ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor