Trabzonspor Fenerbahçe maçları ertelendi!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan U17 ve U19 kategorisindeki maçlar ertelendi.Trabzon'da oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Şenol Çorlu, Trabzonspor Kulübü i

Trabzonspor Fenerbahçe maçları ertelendi!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan U17 ve U19 kategorisindeki maçlar ertelendi.

Trabzon'da oynanan ve olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından Fenerbahçe Altyapı Koordinatörü Şenol Çorlu, Trabzonspor Kulübü ile irtibata geçerek bu ay içinde Trabzon'da oynanacak A2, U19 ve U17 liglerindeki maçların ilerleyen bir tarihte oynanması için yardım istedi. Ancak Bordo mavili yönetim maçların ertelenmesini istemedi. Bordo mavili yönetim erteleme yerine maçların oynanacağı  stadın değişmesi teklifini getirdi

Bunun üzerine 19 Mart'ta oynanacak olan U17 ve 19 Maçları Haluk Ulusoy tesislerinden  Mehmet Ali Yılmaz tesislerine alınarak maçlara sporcu aileleri dışında taraftar alınmayacağı açıklanmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bugün yeni gelişme daha yaşandı. Yarın oynanacak olan karşılaşmaların daha ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. Ertelenmeye herhangi bir sebep gösterilmezken konuyla ilgili Trabzonspor'dan da bir açıklama gelmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor