Trabzonspor enterasan bir açıklama geçti

Trabzonspor resmi siteden Vahid hocanın açıklamalarını çok ilginç duyurdu İşte o açıklamaTeknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. “Utanç verici bir mağlubiyet. Başka söylenecek bir söz yok. Utanç verici bir an yaşadım

Trabzonspor enterasan bir açıklama geçti

Trabzonspor resmi siteden Vahid hocanın açıklamalarını çok ilginç duyurdu 

İşte o açıklama

Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodzic, maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. 

“Utanç verici bir mağlubiyet. Başka söylenecek bir söz yok. Utanç verici bir an yaşadım başkanımıza ve taraftarlarımıza karşı. Yeni bir takım oluşturmaya çalıştık. Bugün sahada gördüğünüz oyuncular birlikte çalışmadılar. Daha fazla zamana ihtiyacımız var. Avrupa maçından sonra birkaç değişiklik yaparak taze kan takviyesi yapmak istedim ama neden bu kadar kötü oynadığımıza açıklık getiremiyorum. İlk gol neredeyse profesyonel bir hatadan geldi. Trabzonspor’da oynuyorsanız daha fazla sorumluluk taşımak gerekiyor. Bu akşam gördüm ki birçok oyuncu Trabzonspor’da oynamak için yetersiz. Hayatımdaki en ağır yenilgi. Taktik açıdan herşeyi yapmaya çalıştım.
 
Gol atmaya çalıştık ama olmadı. İkinci yarı çok risk aldık. Takımım nasıl gol atar bilmiyorum. Gitmek belki çok kolay olabilir. Ben nelerin altından kalkabileceğimi biliyorum. 3 ay önce dünyanın en iyi 5 hocasından biriydim. Bu sürede hocalığı unutmuş olamam. Çok iyi düşünmek lazım. Kulübü terkedip gitmek çok kolay olur. O kadar üzgünüm ki şuan kendimi düşünecek durumda değilim. Muhtemelen yarın sorulara daha iyi cevaplar bulacağım. Tüm teknik heyet ve bazı oyuncular da kendilerine sorular sormalı.
 
Taraftarlarımızla yaptığım konuşma sonrası beni alkışladılar. Onlara gidip oyun ve sonuç için özür diledim.
 
Sanırım bazı oyuncular Trabzonspor’a geldiğinin farkında değil. Bu hem yerli hem de yabancı oyuncular için geçerli. Sonuç olarak Trabzonspor bunu haketmiyor.
 
Trabzonspor’da kulvar seçilmez. Tüm kulvarlarda hırslı ve başarılı olmanız gerekir. Takım olmak zaman alır. Biz kısa zamanda takım oluşturduk ve son Avrupa maçında 3 oyuncu sakatlandı. Kariyerim boyunca böyle bir dönemden geçmedim. Antrenörümüz bile koşu yaparken çapraz bağlarından sakatlandı. Çok ilginç. Neden bilmiyorum. Belki uğursuzluk bendedir.
 
Legia’ya karşı oynadığımız maçı izledik. 12 pozisyona girdik ama atamadık. Ayrıca 2 penaltı ve 2 kırmızı kart olması gerekirdi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor