Trabzonspor en çok hangi ülkeden transfer yaptı?

Trabzonspor bugüne kadar gerçekleştirdiği dış transferlerin en çoğunu Brezilya'dan gerçekleştirdi.Bu ülkeden 12 transfer gerçekleştiren bordo-mavililer dağılan Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti'nden, Belçika, Polonya ve Gürcistan'dan 6'şar yabancı
Trabzonspor en çok hangi ülkeden transfer yaptı?

Trabzonspor bugüne kadar gerçekleştirdiği dış transferlerin en çoğunu Brezilya'dan gerçekleştirdi.

Bu ülkeden 12 transfer gerçekleştiren bordo-mavililer dağılan Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti'nden, Belçika, Polonya ve Gürcistan'dan 6'şar yabancı oyuncu transfer etti.

Gana'dan 5, Almanya, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Makedonya, Fransa ve Slovakya'dan 3'er yabancı oyuncu transfer ederken, Romanya, Kamerun, Bulgaristan, Nijerya, Gine, Mısır, Fildişi Sahili ve Cezayir'den 2'şer, Danimarka, Azerbaycan, İngiltere, Rusya, Norveç, Peru, Arnavutluk, Güney Kore, Beyaz Rusya, Avustralya, Karadağ, Sırbistan, Senegal, Hollanda, İsveç, Arjantin, Burundi, Namibya, Kolombiya, Avusturya, Portekiz, Paraguay, Yunanistan, Malili'den ise 1'er oyuncu transfer eden Karadeniz ekibi 102 yabancı oyuncunun bordo-mavili formayı giydirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir