Trabzonspor eksik ama...

Oscar Cardozo, Erkan Zengin’in sarı kart ile Salih’ın kırmızı kart cezası; Waris, Belkalem, Yusuf ve Bosingwa’nın sakatlığı derken teknik direktör Ersun Yanal, hafta içi yapılan bütün idmanlarda ideal 11’ini kurmakta zorluk yaşadı.Takımın başına geldiği g

Trabzonspor eksik ama...

Oscar Cardozo, Erkan Zengin’in sarı kart ile Salih’ın kırmızı kart cezası; Waris, Belkalem, Yusuf ve Bosingwa’nın sakatlığı derken teknik direktör Ersun Yanal, hafta içi yapılan bütün idmanlarda ideal 11’ini kurmakta zorluk yaşadı.

Takımın başına geldiği günden bu yana yaşanan aksilikler, Afrika Kupası ve sakatlıklar sebebiyle tam kadro çalışamayan Ersun hoca Başakşehirspor maçına bambaşka bir Trabzonspor çıkarmak zorunda kaldı. Salih ve Bosingwa’nın yokluğunda sağ bekte Fatih Atik görev aldı. Deneyimli futbolcu Vahid Halilhodzic döneminde sağ açıkta görev yaparken, Ersun hoca zamanında ise ön liberoya kaymıştı. Constant ve Medjani’nin Afrika Kupası’nda boy göstermesinden dolayı burada oluşan boşluğu Fatih ile dolduran Yanal’ın Napoli maçında da aynı taktiği denemesi bekleniyor.

Yatabare ise ligde en son ilk 11’de 21 Aralık 2014’te oynanan Bursaspor karşısında başlamıştı. Cardozo’nun yokluğunda Yanal, mecburi istikamet olarak Yatabare’ye dün 11’de yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor