Trabzonspor durumu toparlayacak

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesinin ardından kazanılan Galatasaray, Metalist ve Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrası yakalanan olumlu hava Keçiören beraberliği, Beşiktaş ve Legia Varşova mağlubiyetleri ile yerini soğuk rüzgârlara

Trabzonspor durumu toparlayacak

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın takımın başına getirilmesinin ardından kazanılan Galatasaray, Metalist ve Gençlerbirliği karşılaşmaları sonrası yakalanan olumlu hava Keçiören beraberliği, Beşiktaş ve Legia Varşova mağlubiyetleri ile yerini soğuk rüzgârlara bıraktı.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreter Köksal Güney, Ersun Yanal’la takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, “son maçlarda ve özellikle Beşiktaş maçında oyuncuların performanslarının altında kalması ile biraz sıkıntı yaşadık. Ancak bu takımın bu durumu toparlayacak gücü de inancı da var. Çaykur Rizespor karşılaşması ile yeniden çıkışa geçeceğiz” dedi.

Son oynanan Legia maçındaki hakem hatalarına da değinen Güney, “bu hatalar sadece Türkiye’de olmuyor. Rakip oyuna sert başladı. Karşılaşmanın hakemi de buna müsaade gösterdi. Ama biz takımımıza inanıyoruz. Son maçlarda yaşanan kayıplar telafi edilecek” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor