"Trabzonspor dönüm maçı"

 Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Bülent Korkmaz, milli takım maçları yüzünden verilen arayı iyi değerlendirmek arzusunda olduklarını söyledi.   Gelecek hafta pazartesi akşamı seyirciyleri önünde ligin önemli takımlarından Trabzonspor'u ağırlayacakl

"Trabzonspor dönüm maçı"
 Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Bülent Korkmaz, milli takım maçları yüzünden verilen arayı iyi değerlendirmek arzusunda olduklarını söyledi.
 
Gelecek hafta pazartesi akşamı seyirciyleri önünde ligin önemli takımlarından Trabzonspor'u ağırlayacaklaını hatırlatan Bülent Korkmaz, takım olarak zorlu bir fikstüre sahip olduklarını da ifade ederken de şunları söyledi:
 
"Şimdi sırada Trabzon maçımız var. Bu maçın önemi büyük. Bizim açımızdan bir dönüm maçı olarak değerlendirilebilir. Alacağımız galibiyetle kötü gidişata son vereceğimizi düşünüyorum. Ardından, deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçı da son derece önemli. Bu 2 maçtan alacağımız puan veya puanlar bize hayat verecek. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı takımlarına destek vermeye davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor