Trabzonspor dış transferde sessiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağı vaadi sonrası, bordo-mavili takımda Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalanmış ve iç transferde de Yusuf Erdoğan'la söz

Trabzonspor dış transferde sessiz

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağı vaadi sonrası, bordo-mavili takımda Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalanmış ve iç transferde de Yusuf Erdoğan'la sözleşme yenilenmişti.

Bordo-mavili takımın dış transferdeki sessizliği ise sürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında belirlenen oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, yerli transferde Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'la sözleşme imzalarken, Yusuf Erdoğan'la da sözleşme yenileyerek transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa'da iddialı bir kadro oluşturmayı planlayan Karadeniz ekibi, geniş bir kadro kurarak mücadele edeceği kulvarlarda iddialı bir takım olmayı hedefliyor. 4 bölgeye öncelik tanıyan yönetim; sol bek, stoper, orta saha ve forvet transferlerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler