Trabzonspor Denizli'nin konuğu

Turkcell Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Denizlispor ile Trabzonspor bugün saat 21.00'de Denizli'de karşı karşıya gelecek. Yattara yine yok Ligin ilk iki sınavından galibiyetle ayrılıp geçen hafta da Beşiktaş ile berabere kalan Trabzonspor,

Trabzonspor Denizli'nin konuğu
Turkcell Süper Lig'de dördüncü haftanın açılış maçında Denizlispor ile Trabzonspor bugün saat 21.00'de Denizli'de karşı karşıya gelecek.

Yattara yine yok
Ligin ilk iki sınavından galibiyetle ayrılıp geçen hafta da Beşiktaş ile berabere kalan Trabzonspor, bugün maç fazlasıyla liderlik hesapları yapıyor.

Zorlu deplasmandan galibiyetle dönüp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek olan Bordo-Mavililer'in sahaya Beşiktaş müsabakasının 11'i ile çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yattara cephesinde yine kritik bir gelişme yaşandı. Gineli, son kontrollerin ardından Denizli kadrosundan çıkarıldı. Karadeniz temsilcisi, dün akşam Denizli'ye gidip kampa girerken, Sylva'nın bonservis sorununun bugün çözüleceği ve lisans çıkarılma izninin tanınabileceği öğrenildi.

Turkcell Süper Lig'de oynadığı ilk üç maçta iki galibiyet bir beraberlik alan Trabzonspor, 7 puanla 4. sırada yer alıyor.

Denizlispor ise ligde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 4 puanla 11. sırada bulunyor.

Denizlispor: Cenk, Süleyman Olgun, Kratochvil, Couto, Çağlar, Yusuf, Fatih Yiğen, Braga, Abraham, Ivan, Roberts

Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Serkan,
Selçuk, Hüseyin, Colman, Umut, Gökhan

Stat:Atatürk
Yayın:Lig TV
Saat:21.00
Hakemler:Özgüç Türkalp Neşet Merdin Muhittin Gürses

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor