Trabzonspor Dany'i mi gözetliyor

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Gaziantepspor'un başarılı savunma oyuncusu Dany'yi göz hapsine aldı. İddiaya göre; Sözleşmesi devam ettiği için futbolcuyla görüşmeden önce Gaziantepspor'dan onay almak isteyen bordo mavililerin, bu girişiml

Trabzonspor Dany'i mi gözetliyor

Savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Trabzonspor, Gaziantepspor'un başarılı savunma oyuncusu Dany'yi göz hapsine aldı.

İddiaya göre; Sözleşmesi devam ettiği için futbolcuyla görüşmeden önce Gaziantepspor'dan onay almak isteyen bordo mavililerin, bu girişimlerinin şimdilik sonuçsuz kaldığı iddia edildi.

Yeni sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen kırmızı siyahlı kulübün hiçbir oyuncusunu satmaya yanaşmadığı ve bu nedenle görüşmelerin tıkandığı belirtildi.

SEZER BADUR'UN SİVAS HAYALİ

Bordo mavili takımda fazla forma şansı bulamadığı için takımdan gönderilmesi beklenen Sezer Badur, eski takımı Sivasspor'a gitmek istiyor.

Sivasspor'da oynadığı dönemlerde iyi bir performans sergileyen ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran orta saha oyuncusu bu konuda iki kulüp arasında görüşmelerin başlamasını umuyor. Sezer dışında Mehmet Çakır ve Murat Tosun'un da başka kulüplerle temas halinde olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor