Hasan Hüseyin Acar: "Trabzonspor'dan teklif aldım"

Hes Kablo Kayserispor'un başarılı oyuncusu Hasan Hüseyin Acar, devre arasında Trabzonspor'dan ciddi bir transfer teklifi aldığını fakat Kayserispor’u zor durumda bırakmak istemediği için reddettiğini açıkladı.

Hasan Hüseyin Acar: "Trabzonspor'dan teklif aldım"

Hes Kablo Kayserispor'un başarılı oyuncusu Hasan Hüseyin Acar, Trabzonspor'dan teklif aldığını açıkladı.

“TRABZONSPOR'DAN TEKLİF ALDIM"

Ligin devre arasında transfer tekliflerini aldığını ancak zor durumda olan Kayserispor’u bırakmak istemediğine vurgu yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Devre arasında transfer teklifleri oldu ama bu zor dönemde Kayserispor’u bırakmak istemedim. Trabzonspor’dan teklif aldım. Menajerim aracılığıyla başka takımlardan da teklif geldi ama ciddi anlamda Trabzonspor’dan teklif aldım” diye konuştu.

“LEMINA VE SOSA'YI BEĞENİYORUM"

Süper Lig’de Galatasaraylı futbolcu Mario Lemina ve Trabzonsporlu Jose Sosa’yı beğendiğini belirten Acar, “Kendi oyun stilimi beğeniyorum. Kendi oyun stilimi yaratmayı seviyorum. Ligimizde Lemina’yı çok beğeniyorum. Çok agresif ve mücadeleci. Oyunun her iki yönünü de oynayabiliyor. Bir de Jose Sosa. O teknik ve futbol zekası anlamında çok farklı bir oyuncu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor