Trabzonspor'da transfer bitmez

Trabzonspor kulübü asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Alanzinho'nun, teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği transfer listesinde üst sırada yer alan bir oyuncu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da transfer bitmez

Hacısalihoğlu ''Futbol koordinatörümüz Özkan Sümer'in de olumlu görüşleri oldu. Takımımıza eksik gördüğümüz mevkiye çok iyi bir futbolcu aldığımızı düşünüyoruz'' dedi.

Transferde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Özellikle yoğun çaba harcayan kulüp genel saymanımız Mahmut Aksu'ya ve her zaman iş bitiriciliğini kullanan başkanımızın son andaki girişimleri doğrultusunda oyuncumuz Trabzonspor'a gelmiştir. Biz bu transferin hem sporcu hem Trabzonspor açısından hayırlı ve başarılı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

Trabzonspor gibi kulüplerde transferin hiçbir zaman bitmeyeceğini kaydeden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Bir transfer biterse başka transfer için arayışlar başlar. Arayışlarımızı sürdürüyoruz ama bu dönem için değil. Sezon sonu gelecek sezonlar için çalışmalarımız sürüyor. Şimdilik olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer kapandı. Çok transfer bedeli ödemekle şampiyon olacağız diye bir kural yok. Trabzonspor'un, baştan beri hedefi zirveye oynamak Avrupa kupalarına katılmak diyoruz. O bakımdan bu oyuncunun bize katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Oyuncunun Avrupa piyasası bu. Son dakikaya kadar bir Alman kulübü devredeydi. Oyuncu da verdiği söz doğrultusunda bizi tercih etti.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor