Trabzonspor çok zorlu bir rakip

Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor'da, bu maçın hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan bu sabahki antrenmana izinli

Trabzonspor çok zorlu bir rakip
Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor'da, bu maçın hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan bu sabahki antrenmana izinli olan Mehmet Polat katılmazken, futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi. Birbirleriyle şakalaşan ve neşeli hareketlerde bulunan Kırmızı-siyahlı futbolcular, 1,5 saat süren antrenmanda kondisyon ağırlıklı çalışmada bulundu.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Trabzonspor karşılaşması için hazırlıklara dün başladıklarını ve bugün de çalışmaların devam ettiğini belirtti. Sağlam, sabah antrenmanında kondisyon ağırlıklı bir çalışmada bulunduklarını, akşam yapacakları antrenmanda ise topla çalışacaklarını kaydetti.

Trabzonspor'un güçlü ve şampiyonluk hedefleyen bir ekip olduğunu ifade eden Sağlam, "Konyaspor karşısında kaybettiğimiz puanları Trabzonspor maçından telafi etmek için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Sağlam, takımda sakatlığı devam eden İvan dışında eksik futbolcu bulunmadığını, bu futbolcunun da maça yetiştirilmeye çalışıldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor