Trabzonspor çok ileri gitmeli

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Trabzonspor konulu panede konuşan Zeki Çol, Trabzonspor'un bulunduğu yerden daha ileriye gitmesi gerektiğini söyledi. ''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' çerçevesinde düzenlenen ve TRT Spikeri Leve

Trabzonspor çok ileri gitmeli

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Trabzonspor konulu panede konuşan Zeki Çol, Trabzonspor'un bulunduğu yerden daha ileriye gitmesi gerektiğini söyledi.

''Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'' çerçevesinde düzenlenen ve TRT Spikeri Levent Özçelik'in yönettiği ''Trabzonspor'' konulu panele, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in yanı sıra, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Trabzonspor Kulübü Eski Genel Sekreteri Ali Özbak, TSYD Trabzon Şube Başkanı İhsan Öksüz ile spor yazarı Zeki Çol katıldı.


Trabzonspor'un şampiyonlar ligine gidemeyen tek büyük olduğunu dile getiren Çol, "Trabzonspor'u sadece bu ligin zirvesine ulaşmak tatmin etmemeli, daha ileriye gitmeli. Trabzonspor çok iyi gidiyor Şampiyonluk için beş takımın yarıştığı ligde şu ana kadar Trabzonspor'un yaptığı inanılmaz bir başarı" diye konuştu.

Trabzonsporluların takımı sahiplenmeleri gerektiğini söyleyen Çol, Trabzonspor'un kendi sahasındaki sorunları çözemezse şampiyon olamayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor