Trabzonspor çok güçlü bir takım

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın dostça, centilmence geçmesini diledi. Uygun yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda yapacakları maça

Trabzonspor çok güçlü bir takım
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda lider Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, maçın dostça, centilmence geçmesini diledi.

Uygun yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda yapacakları maça en iyi şekilde hazırlandıklarını, takımın isteğinin, arzusunun, şevkinin yerinde olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor çok güçlü bir takım. Trabzon'da futbol adına güzellikleri sergilemek istiyoruz. İyi futbol sergileyip Trabzon'dan puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Uygun, zorlu maçta kart cezalısı Kanfory Sylla'nın forma giyemeyeceğini belirtti.

Trabzon'da geçen sezon yaşanan olayları unuttuklarını, Sivasspor ve Trabzonspor camiası dışında gelişen, istenmeyen bu olayların geride kaldığını ifade eden Uygun, "Dostça, centilmence bir maç olmasını diliyorum" dedi.

Yöre insanının Karadeniz'in özelliği gibi sade, duru ve çok misafirperver olduğunu, Trabzonspor'un da büyük bir camia olduğunu belirten Uygun, bordo-mavili ekibin gereken bütün misafirperverliğini bu karşılaşmada göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor