Trabzonspor çok daha iyi olacak

Turkcell Süper Lig'de ilk 4 haftada 10 puan toplayan Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, takım olarak iyi yolda olduklarını ve giderek daha da iyi olacaklarını söyledi. Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 maçta alınan 10 puanın iyi o

Trabzonspor çok daha iyi olacak
Turkcell Süper Lig'de ilk 4 haftada 10 puan toplayan Trabzonspor'da, kulüp genel sekreteri Hasan Yener, takım olarak iyi yolda olduklarını ve giderek daha da iyi olacaklarını söyledi.

Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 maçta alınan 10 puanın iyi olduğunu belirterek, ''Bizim amacımız içeride, dışarda bütün maçları kazanmak. Şu anda takımımız iyi yolda. Giderek daha iyi olacak'' dedi.

Özellikle savunmada çok iyi oynadıklarını ve 4 haftada sadece 1 gol yediklerini ifade eden Yener, ''Hemen hemen rakibe hiç pozisyon vermiyoruz. Hücumda da pozisyon buluyoruz, ama şu ana kadar tabi ki tam istediğimiz hücum zenginliğinde değiliz. Forvet oyuncuları birbirlerini tanıdıkça hücum organizasyonları da artacak ve daha iyi olacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor