Trabzonspor cezaya itiraz edecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Fenerbahçe maçında yaşanan saha ve seyirci olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç sahasında seyirciz oynama cezası alan Trabzonspor'da, kulüp basın sözcüsü Yakup Aslan,  cezaya iti

Trabzonspor cezaya itiraz edecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Fenerbahçe maçında yaşanan saha ve seyirci olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 6 maç sahasında seyirciz oynama cezası alan Trabzonspor'da, kulüp basın sözcüsü Yakup Aslan,  cezaya itiraz etmeyebileceklerini söyledi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçında kötü tezahürat nedeniyle 1 maç, saha olayları nedeniyle de 5 maç olmak üzere toplam 6 maç ceza aldıklarını dile getirerek, bunun, beklediğinin üzerinde bir ceza olduğunu ifade etti.

Yönetim kurulu olarak bir araya geleceklerini ve ardından bir açıklama yapacaklarını belirten Aslan, "Sivasspor maçı öncesi yönetim kurulu olarak toplanacağız. Cezaya itiraz etmeyebiliriz" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da hafta içinde yaptığı toplantıda kendilerine verilecek cezayı umursamadıklarını, bu konuda yönetim kurulu toplantısı yaptıktan sonra cezaya itiraz etmeyecekleri yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler