Trabzonspor cevap bekliyor

Hacısalihoğlu, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Trabzon'a getirdikleri Burundili oyuncu Faty Papy'nin ise gelecek için düşünülen bir oyuncu olduğunu belirtti. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Bursaspor takım kaptanı Yusuf Ş

Trabzonspor cevap bekliyor

Hacısalihoğlu, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Trabzon'a getirdikleri Burundili oyuncu Faty Papy'nin ise gelecek için düşünülen bir oyuncu olduğunu belirtti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Bursaspor takım kaptanı Yusuf Şimşek'in transferinde ilk olarak kulübü ile görüştüklerini belirterek, "Daha sonra oyuncuyla bir görüşme yaptık. Trabzonspor ile ilgili düşüncelerini sorduk. Olumlu yanıt aldıktan sonra oyuncunun kulübü ile tekrar görüştük Teklifimizi bildirdik, ama anlaşma sağlayamadık. Bizim düşüncelerimize göre fazla bir rakam istendi. O nedenle bu transferi beklemeye alarak Bursaspor'un vereceği kararı beklemeye başladık" diye konuştu.

Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata için de girişimde bulunduklarını söyleyen Hacısalihoğlu, "Türkiy'de ilk yarıda yıldızı parlayan oyuncular oldu. Tabata da onlardan biri. Basın bu oyuncuları büyük kulüplere ilişkilendiriyor. Ancak Anadolu kulüplerinin de başarılı olması ve yaşaması lazım. Trabzonspor olarak bizler de Türk futbolunun bir yerlere gelmesini istiyoruz. Kulüpler ellerindeki kaliteli oyuncuları da bırakmak istemiyor. Doğal olarak biz de bundan mutluluk duyuyoruz. Gaziantepspor yönetimi, bize Tabata'yı bir kulübe vermeyi düşünmediğini iletti" dedi.

Dün akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Burundili oyuncu Faty Papy'nin gelecek için düşünülen bir oyuncu olduğunu belirten Hacısalihoğlu, "Sezon başında Afrika'da yapılan turnuvada maçlarda ve antrenmanlarda izlenen bir oyuncu. Alınması için olumlu rapor verilen bir oyuncu. Yaptığımız görüşmelerde Türkiye'ye gelebileceğini bize söyledi. Teknik Direktör Ersun Yanal, bu oyuncu için bize düşüncelerini aktaracak. 'Sezon sonu değerlendirebiliriz' der ise bir takıma kiralık olarak vermeyi düşünüyoruz. Daha sonrada oyuncuyu kadromuza katmayı planlıyoruz. Yapılacak olan Antalya kampında oyuncu izlenecek ve ona göre bir karar vereceğiz. Kendi ülkesinde Milli Takım'da oynayan bir oyuncu, gelecek için düşündüğümüz çok genç oyunculardan biri" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor