Trabzonspor cephesinden Otyakmaz'a tepki!

Trabzonspor'un eski genel sekreteri Hasan Yener, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın şike süreciyle ilgili cumatesi akşamı yaptığı suçmalarına cevap verirken, "Kendini kurtarmak için çamur atma politikası izliyor" dedi. "BİZ ONUN TEZGAHINA GELMEYİZ" Hasa

Trabzonspor cephesinden Otyakmaz'a tepki!
Trabzonspor'un eski genel sekreteri Hasan Yener, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın şike süreciyle ilgili cumatesi akşamı yaptığı suçmalarına cevap verirken, "Kendini kurtarmak için çamur atma politikası izliyor" dedi.
 
"BİZ ONUN TEZGAHINA GELMEYİZ"
 
Hasan Yener, Türkiye’de neyin ne olduğunu herkesin iyi bildiğini belirtirken şunları söyledi:
 
"Türkiye’deki mahkemeler, UEFA Tahkim Kurulu ve CAS hepsi karar vermiş. (Birisi çıkar, yok böyle bir şey) der. Biz onun tezgahına gelmeyiz. Kendini kurtarmak için çamur atma politikası izliyor. Bu ülkenin gençleri, yapılanları gördükçe gelecekte bunları iyi anmayacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu'da bunca karara rağmen Trabzonspor'un kupasını vermeyerek ülke futbolundaki kara leke olmaya devam etmektedir."
 
DENİZER: "AVUKATIM ARACILIĞIYLA AÇIKLAMA YAPACAĞIM"
 
Mecnun Otyakmaz’ın iddialarının odağındaki isim olan eski yönetim kurulu üyesi Recep Denizer ise avukatı aracılığıyla bir açıklama yapacağını belirtirken şöyle konuştu:
 
"Hiç kaale almıyorum, hiç de konuşmuyorum. Bunlara Aziz Yıldırım nasıl talimat veriyor ki bunlar kalkıp konuşuyorlar. Şimdiye kadar neredeydiler? Avukatımla bir görüşme yapıp gerekli açıklamayı yapacağım. Gerekirse Mecnun Otyakmaz hakkında dava da açacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler