Trabzonspor Can'la imzaladı

Trabzonspor M.P.'ın transferi için daha önce anlaşmaya vardığı Can Altıntığ, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavili yapan sözleşmeyi imzaladı.Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Trabzonspor M.P.'nin A takımdan sorumlu yöneticisi Hasan Aktaş,

Trabzonspor Can'la imzaladı

Trabzonspor M.P.'ın transferi için daha önce anlaşmaya vardığı Can Altıntığ, kendisini sezon sonuna kadar bordo-mavili yapan sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Trabzonspor M.P.'nin A takımdan sorumlu yöneticisi Hasan Aktaş, Sağlık İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Osman Aynacı ve Salon Organizasyonlarından sorumlu yöneticisi Adnan Bayram da hazır bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan yönetim kurulu üyeleri, "Can, daha önceden de takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Kendisinin başarısı ortada. Umarım bu transfer her iki tarafa da hayırlı olur. Can'ın, bordo-mavili formamız altında çok iyi performans göstereceğine inanıyoruz" şeklinde düşüncelerini ifade ettiler.

Can Altıntığ da, Trabzonspor Medical Park gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan ötürü gururlu olduğunu belirterek, "Burada önemli başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Şimdiden formayı giyeceğim ilk maçı iple çekiyorum" dedi.

Öte yandan Can, Bordo mavili ekipte 20 numaralı formayı giyecek.

1-132.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler