Trabzonspor canımız, ciğerimiz

Rektör M.Salih Çelikkale haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor canımız, ciğerimiz

Rektör Çelikkale, ”Trabzonspor'u unuttu demek İnsanın damarındaki kanı inkar etmesi demektir” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesinde düzenlenen 4 büyük kulüp paneline Trabzonspor'dan bir yetkilinin davet edilmemesi üzerine eleştiri alan İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Trabzonlu Rektörü Prof Dr. Mehmet Salih Çelikkale kendini savundu.

Çelikkale kendisinin Trabzon'un  Akçaabat ilçesinden olduğunu belirterek, ”Ben Akçaabatlıyım. Mütevelli Heyeti başkanımız Mustafa Aydın ise Maçkalı. Bu panele Trabzonspor'un çağrılmadığını bizler  son anda öğrendik.  Davetler yapıldığı içinde iptal ettirme şansımız olmadı. Bu Trabzonspor'a karşı bir saygısızlık olarak değerlendirilmemeli. Ayrıca paneli düzenleyen öğrencilere de”  Trabzonspor olmadan bunu yapamazsınız “demek istemedik” dedi.

PANELİSTLER ÖVGÜYLE BAHSETTİLER

Panele katılan Ali Şen, Mehmet Cansun gibi isimlerin konuşmalarına 4 büyükler diye başladıklarının da altını çizen Rektör Prof Dr. Çelikkale” Panelistler Trabzonspor'un  şampiyonluklarından övgüyle söz ettiler. Bizim Trabzon'a karşı Trabzonspor'a karşı  bir ön yargımız olmaz. Trabzon bizim canımız, ciğerimiz.

Ben koyu bir Trabzonsporluyum. Şampiyonluğu İstanbul dışına taşıyan tek kulüp Trabzonspordur.Trabzonsporluluk ruhu doğuştan girer, ölünce çıkar.

TRABZONSPOR PANELİ DÜZENLEYECEĞİZ

Trabzonspor ile ilgili büyük bir panel düzenleyeceklerininde altını çizen Rektör Çelikkale “Buraya Trabzonspor'un yanı sıra Sivasspor'u da davet etmeyi düşünüyoruz. Bu panel bir öncekinden  daha görkemli ve bilimsel olacak. Sadri Şener Bey'den de bu konuda yardım rica edeceğiz. Futbolun insan hayatındaki yeri ve Futbolun Trabzon , Anadolu ve Türkiye'de ki yeri gibi panel olacak”

ÇELİKKALE TRABZON'U UNUTMAZ.

Kendisinin Trabzon'u asla unutmayacağınıda sözlerine ekleyen Çelikkale, ”Öğrencilerimizin düzenlediği ve Trabzonspor'un çağrılmadığı panelin proğramı ,bize geç ulaştığı için proğramı bozmak istemedik. Çünkü konuşmacılardan randevular alınmış,panelin günü tespit edilmişti.Bunu Trabzonspor'a saygısızlık yaptı ,yapıldı gibi ,algılamayın ne olur. Bu mümkün değildir. Trabzonlu Rektör Trabzon'u ve Trabzonspor'u unuttu demek ayıp ve haksızlık olur. Bu Rektör Trabzon için canını verir.Benim Trabzon için ne fedekarlıklar yapacağımı beni tanıyanlar bilir. Trabzonlu Rektor Trabzonu unuttu demek “İnsanın damarındaki kanı inkar etmesine benzer”.

TRABZON İSMİ BENİ HEYECANLANDIRIR

Ben Trabzon Trabzonspor ismini duyduğunda büyük heyecan duyan biriyim. Trabzon'da da 15 yıl hizmet ettim. Trabzon dışında da Trabzona hizmet etmeye çalışıyorum. Bunları ne olur yanlış yorumlamayın. Bu bizi çok üzer” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili haber:

Trabzonlu Rektör TS'yi unuttu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor