Trabzonspor camiası ayağa kalktı: O zaman...

Trabzonspor'da hafta sonu yapılan olaylı Olağan Genel Kurul'da yönetimin ibra edilmesinin ardından konuşma yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Özak benim azılı düşmanım" demesi bardağı taşıran son damla oldu.Trabzonspor Başkanının sözlerine Trabzonspo

Trabzonspor camiası ayağa kalktı:  O zaman...

Trabzonspor'da hafta sonu yapılan olaylı Olağan Genel Kurul'da yönetimin ibra edilmesinin ardından konuşma yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Özak benim azılı düşmanım" demesi bardağı taşıran son damla oldu.

Trabzonspor Başkanının sözlerine Trabzonspor'un efsaneleri Ali Kemal Denizci, İlyas Akçay, Bekir Barçın, Hüseyin Tok ve Serdar Bali tepki gösterdi.

Ali Kemal Denizci;

Özak’ı düşman gören zihniyete acırım. Faruk Özak bu kulübün bu günlere gelmesinde en büyük emeği olan insandır. Onu düşman gören bizi de düşman görür. Birbirimizi düşman pozisyonuna sokanlara yazıklar olsun. Bu zihniyetle bir yere varamayız.

Serdar Bali;

Bu sözlerle o koltuğun adamı olmadığını gösteriyor. Trabzonspor’un başkanlığını yapan bir insanın eski başkan hakkında bu sözleri sarf etmesi kendisinin o koltuğun adamı olmadığını gösteriyor. Ben Beşiktaş’ta 5 yıl oynadım. Ancak 3-0 mağlup olduğumuz Beşiktaş Trabzonspor maçını Konya’da 40 bin taraftar önünde oynanmasına zemin hazırlayan mevcut yönetim kadar Beşiktaş’a katkım olmamıştır.

İlyas Akçay;

Özak’a yapılanlar ve söylenenler kabul edilebilir değil. Eski futbolcular ve Profesyonel Futbolcular Derneği olarak sevgili başkanımız Faruk Özak’a yapılanlara şiddetle karşıyız ve asla kabul etmiyoruz. Özak’ın şahsına yapılan bütün söylem ve eylemleri bize yapılmış gibi gördüğümüzü de belirtip bu anlayışın Trabzonspor’u bir yerlere taşımayacağını belirtmek isteriz.

Bekir Barçın;

Hepimizin ortak değeri Trabzonspor’dur. Faruk Özak Trabzonspor’un bu günlere gelmesinde ismi olan bir insandır. Kulise ihtiyacı olmayan bir insandır. Hacıosmanoğlu Trabzonspor’da kaptanlık, Başkanlık yapmış bir insana bunları yakıştırıyor. Bu tarz söylemler ile bunu yıpratmanın bir nalamı yok. Böyle ağır konuşulmaz. Trabzonspor kimsenin babasının malı değildir.

Hüseyin Tok;

Bu tarz bir yaklaşım Trabzonspor’a hiç bir katkı sağlamaz. Bu tarz savaş çığlığı atanları tarih mutlaka yazacaktır. Özak gibi bir değeri bu şekilde karalamak yönetim zihniyetini ortaya koyuyor. Trabzonspor’a 45-50 yılını vermiş insanların bu şekilde suçlanması kimsenin haddine değildir. Bu anlayışın Trabzonspor'u yönetemeyeceği ilk günden belliydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor